Az igazság nyomában

Bármiféle elmekontroll alól kiszabadulni akaróknak és nem akaróknak, félrevezetetteknek és azoknak akik nem tudják, hogy félre lettek vezetve. Figyelem! Amennyiben mereven ragaszkodsz egy világképhez, melyből hamis biztonságérzetet és életcélt meríthetsz akkor azonnal hagyd el az oldalt!

Utolsó kommentek

  • zatarra: @karalabe4: Remélem kezdjük mi magyarok is megérteni egyre többen a gondolatok fontosságát! Az emberiség és ezen belül nemzetünk különösképpen egy aljas korszak beteg, szenvedő gyermeke, aki amint r... (2012.04.22. 18:44) Programozd át magad!
  • karalabe4: Ez nagyon érdekes. Az epigenetika tudománya a génekhez kapcsolodó fehérjeláncok szerkezetét vizsgálja. Ezek generációk alatt szerzett tulajdonságok, hitrendszerektől függően módosulhatnak, ettől f... (2012.04.22. 08:26) Programozd át magad!
  • karalabe4: @zatarra: Úgy tudom, ő a magyarországi Fehér Sas Páholy vezetője. Megértem bizalmatlanságodat, főleg a Jt utáni tapasztalatból, bár még soha nem hallottam tőle, hogy ettől függne az emberek lelki ü... (2012.03.18. 20:45) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • karalabe4: @zatarra: Végre kiizzadtam magamból: eletazortoronyutan.blogspot.com/2012/03/okos-mezo.html (2012.03.18. 20:41) Az élő mátrix
  • zatarra: @karalabe4: Balogh Béla kihagyhatatlan, de mindent meg kell vizsgálni! Ki Ő, honnan jött, minek a tagja? Ő maga mondja, hogy valami Fehér sas páholy tagja. Csak nem szabadkőműves? Jó előadásai vanna... (2012.03.18. 19:48) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zatarra: @karalabe4: Remélem kezdjük mi magyarok is megérteni egyre többen a gondolatok fontosságát! Az emb... (2012.04.22. 18:44) Programozd át magad!
  • karalabe4: @zatarra: Úgy tudom, ő a magyarországi Fehér Sas Páholy vezetője. Megértem bizalmatlanságodat, fő... (2012.03.18. 20:45) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • karalabe4: @zatarra: Végre kiizzadtam magamból: eletazortoronyutan.blogspot.com/2012/03/okos-mezo.html (2012.03.18. 20:41) Az élő mátrix
  • zatarra: @Toronyőr: 1. Nem értek egyet Kent Hovinddal, de mond figyelemreméltó dolgokat, egyszer mindenkit ... (2012.03.17. 00:46) George Carlin a vallásról
  • zatarra: @karalabe4: Így van! Csak desztillált vizet szabadna innunk(vagy ozmózisos víztisztítóval átszűrte... (2012.03.02. 17:28) A víz üzenetei

Linkblog

HTML

Legyél képben!

2012.05.10. 21:50 | zatarra | Szólj hozzá!

matrix02.jpg

A világ eseményeinek hátterében lévő igazságot kutatva rengeteg vakvágányra lehet futni és számtalan összeesküvés elmélet között mazsolázhat a keresgélő. Ezek között igen sok van mely egyébként egész hihetően hangzik, egyszerűen azért mert részben igaz, de mindegyik úgy lett megalkotva, hogy még véletlenül se vezessen sehova, csak jobban összezavarjon. Viszont ha képesek vagyunk egyet hátralépni és egy kicsit messzebbről is szemügyre venni a dolgokat, rögtön láthatóvá válik, hogy mindezek mögött ott lapul egy nagyon is létező összeesküvés, mely mesterien kidolgozott, de lényegét tekintve meghökkentően egyszerű, s mely kiagyalóinak talán egyik legügyesebb húzása az volt az egész elrejtésére, hogy felépítettek nekünk egy komplett összeesküvés kultuszt. Egy egész szubkultúrát a társadalom peremén, mely hosszú éveken át ontotta magából a pletykákat különféle nem létező, vagy csak részben informatív összeesküvés-elméletekről, hogy ezzel kellően elködösítse az igazságot, és az egész témát a folyamatos nevetség tárgyává tegye.

Forrás: PirosPirula

Nemrégiben napvilágot látott a legújabb, eddigi legtökéletesebb és leghihetőbb összeesküvés-elmélet.
Az X bolygó eljövetele.
Ebben a videóban Max Igan lerántja a leplet a témáról.

Igen, valóban van a háttérben egy Globális Összeesküvés. Működésének lényege és álcájának kulcsa, hogy irányítása alatt tartja a globális pénzügyi rendszert, és így ezen keresztül az összes többi fontos rendszert, ami a táplálékláncban alatta helyezkedik el, így például a kormányokat és a médiát is.

Fontos átlátod, hogy a globális pénzügyi rendszer irányítása a központi bankokkal történik, és hogy ezek mind egy teljesen magántulajdonban lévő vállalkozás részei. Ez egy magáncég, mely tisztán a profitra hajt, és a nagy vagyonos bankárdinasztiák birtokolják és működtetik, mint a Rothschild-ok, a Morgan-ek és a Rockefeller-ek.

Ezt most nagyon fontos, hogy megértsd:
* Ha irányítod a Pénzkibocsátást, akkor irányítod a Kormányt.
* Ha irányítod a Kormányt, akkor irányítod az embereket.
* Ha irányítod a Pénzkibocsátást és az Információs csatornákat, akkor irányítod a Kormányt, az embereket és még azt is, hogy azok mit gondolnak, mit fogadnak el valóságnak, és mit nem.
* Ha mindezt globálisan teszed, akkor MINDENT az irányításod alatt tartasz!

A dolog ennyire egyszerű.

A Háború a Terror Ellen egy kamu. Egy színjáték. Nem létezik nemzetközi terrorista szervezet, akik ott leselkednek rád minden sarkon, hogy jól felrobbantsanak. Az egész egy mese. Valamennyi bombatámadást gondosan megrendezték, mindegyik hasonló forgatókönyvet követ és te sosem kapod meg a pontos tényállást és nem vizsgálhatod meg az összes bizonyítékot ezekkel az esetekkel kapcsolatban.

Sorra állnak elő a legkacifántosabb teóriákkal azok, akik a társadalmunkban és a világban zajló változásokat kutatják. Több ezer, de az is lehet, hogy már több millió ember kutatja és vitatja a sok megválaszolatlan kérdést, melyet például a 9/11-es támadások körüli részletek vetnek fel, de talán ugyanennyien foglalkoznak az X bolygó létezésének kérdésével is. Ezek az emberek mind úgy érzik, mintha lenne valami a dolgok hátterében, és nagyon is jó irányban keresgélnek, mert valóban ez a helyzet.

Az elit legsürgetőbb terve, amin már javában munkálkodnak, az a Föld népességének jelentős, minden országra kiterjedő csökkentése. Az egyik fontos fegyver pedig amit felhasználnak a kivitelezéséhez az az élelmiszer. Mert igen, mostanra már az is a kezükben van. Az élelmiszer-előállítás és elosztás feletti irányítás megszerzésével lehetővé vált számukra, hogy genetikusan módosított élelmiszereket vezessenek be étrendünkbe, melyek toxinokat és káros kémiai anyagokat tartalmaznak.

Az egyike a két fő eszközüknek mellyel az állandó összezavarodottság állapotában tudnak tartani anélkül, hogy tudnál róla, az a fluorid a vizedben és a fogkrémedben, de ezen kívül még sok más kemikáliát is hozzáadnak a feldolgozott ételekhez, melyek csökkentik a felfogó képességedet és a várható élettartamodat.

A másik eszköz, mely még ennél is hatásosabb az emberek ellenőrzés alatt tartására s mely meggátolja, hogy valaha is az öntudatukra ébredjenek, az a televízió. A televízió a legdurvább és legáthatóbb hipnotikus propaganda eszköz amit valaha feltaláltak a világon.

 A film fordításáért köszönet a Piros Pirula Projektnek, melynek oldaláról letölthető a film és a magyar felirat is de kattintva: pirospirula.blogspot.com

Címkék: összeesküvés terror 9/11 víz élelmiszer bankok világkormány elmekontroll X bolygó

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjetek.blog.hu/api/trackback/id/tr294501009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása