Az igazság nyomában

Bármiféle elmekontroll alól kiszabadulni akaróknak és nem akaróknak, félrevezetetteknek és azoknak akik nem tudják, hogy félre lettek vezetve. Figyelem! Amennyiben mereven ragaszkodsz egy világképhez, melyből hamis biztonságérzetet és életcélt meríthetsz akkor azonnal hagyd el az oldalt!

Utolsó kommentek

  • zatarra: @karalabe4: Remélem kezdjük mi magyarok is megérteni egyre többen a gondolatok fontosságát! Az emberiség és ezen belül nemzetünk különösképpen egy aljas korszak beteg, szenvedő gyermeke, aki amint r... (2012.04.22. 18:44) Programozd át magad!
  • karalabe4: Ez nagyon érdekes. Az epigenetika tudománya a génekhez kapcsolodó fehérjeláncok szerkezetét vizsgálja. Ezek generációk alatt szerzett tulajdonságok, hitrendszerektől függően módosulhatnak, ettől f... (2012.04.22. 08:26) Programozd át magad!
  • karalabe4: @zatarra: Úgy tudom, ő a magyarországi Fehér Sas Páholy vezetője. Megértem bizalmatlanságodat, főleg a Jt utáni tapasztalatból, bár még soha nem hallottam tőle, hogy ettől függne az emberek lelki ü... (2012.03.18. 20:45) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • karalabe4: @zatarra: Végre kiizzadtam magamból: eletazortoronyutan.blogspot.com/2012/03/okos-mezo.html (2012.03.18. 20:41) Az élő mátrix
  • zatarra: @karalabe4: Balogh Béla kihagyhatatlan, de mindent meg kell vizsgálni! Ki Ő, honnan jött, minek a tagja? Ő maga mondja, hogy valami Fehér sas páholy tagja. Csak nem szabadkőműves? Jó előadásai vanna... (2012.03.18. 19:48) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zatarra: @karalabe4: Remélem kezdjük mi magyarok is megérteni egyre többen a gondolatok fontosságát! Az emb... (2012.04.22. 18:44) Programozd át magad!
  • karalabe4: @zatarra: Úgy tudom, ő a magyarországi Fehér Sas Páholy vezetője. Megértem bizalmatlanságodat, fő... (2012.03.18. 20:45) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • karalabe4: @zatarra: Végre kiizzadtam magamból: eletazortoronyutan.blogspot.com/2012/03/okos-mezo.html (2012.03.18. 20:41) Az élő mátrix
  • zatarra: @Toronyőr: 1. Nem értek egyet Kent Hovinddal, de mond figyelemreméltó dolgokat, egyszer mindenkit ... (2012.03.17. 00:46) George Carlin a vallásról
  • zatarra: @karalabe4: Így van! Csak desztillált vizet szabadna innunk(vagy ozmózisos víztisztítóval átszűrte... (2012.03.02. 17:28) A víz üzenetei

Linkblog

HTML

George Carlin a vallásról

2012.03.03. 12:55 | zatarra | 4 komment

Nagy kedvencem George Carlin a komédia elhunyt koronázatlan királya. Youtube-on már magyar felirattal láthatóak róla videók! "Istenien" szórakoztató a szókimondó stílusa. Egész oldalnyi magyar idézet is található az szentenciáiról. Nem feltétlenül van mindenben igaza, de legalább 99%-ban, szerintem. Jó szórakozást kívánok!

A Youtube-on alul középen pirosban a "CC" gombra kell kattintani, ha nem jelenne meg a magyar felirat!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjetek.blog.hu/api/trackback/id/tr534286009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toronyőrbácsi 2012.03.11. 19:28:06

Akkor a cion bölcseinek jegyzőkönyve is smafu??? Okostojás, ehhez szólj érdemben valamit

zatarra · http://ebredjetek.blog.hu/ 2012.03.15. 20:39:31

Igen az! A gonosz antiszemiták találták ki, hogy bemocskolják a kiválasztottakat. :)

Toronyőrbácsi 2012.03.16. 18:57:16

Hová lett a Kent Hovind-izmusod? Talán eltört a z istenigazkreohatnapjóazúr varázspálca? Tudom hogy te keresed az igazságot, de jutottál már valamire? Vagy csak népszerű akarsz lenni mint 1-2 pöcsömöccse? Ha érdemi választ nem tudsz adni, ne publikálj xD Lehet, hogy a custellázástól majd ihletet kapsz:DDDD

zatarra · http://ebredjetek.blog.hu/ 2012.03.17. 00:46:11

@Toronyőr: 1. Nem értek egyet Kent Hovinddal, de mond figyelemreméltó dolgokat, egyszer mindenkit meg kell hallgatni, hátha megmondja a frankót, amit mindig is kerestünk, meg azért tartsuk magunkat a régi mondáshoz, hogy "audiatur et altera pars" azaz "hallgattassék meg a másik fél is!
2. Jutottam valamire igazságkeresésem alatt, elhagytam egy vallást, nevezhetjük szektának is, amelynek 10 évig tagja voltam, szabadon kutathatok, kérdezhetek, tanulhatok. Bár egyenlőre én is Joe Pesci-hez imádkozok mint George Carlin, mert leomlott a régi istenképem, és lehet, hogy sosem fogom megtudni a teljes "igazságot", de bizton közelebb kerülök hozzá, mintha nem keresném.
3.Nem lehetek népszerű, mert anonim az oldal, meg amúgy is már az vagyok. A kutyám például kitörő örömmel fogad minden nap és nem csak amikor kaját adok neki, mint ahogy a macskáim.
4. Ne írjunk személyes dolgokat mert muszáj lesz kitörölnöm az adott kommentet, akkor is ha amúgy bírlak(na most hazudtam, de nem mondhatunk mindig igazat a felnőttek világában-Hantaboy az egyik kedvenc filmem), aztán meg én leszek a gonosz cenzúrázó.
5. Amúgy semmi bajom a káromkodással de kérlek itt ne beszélj csúnyán mert kib@szlak mint macskát szarni! Én is gyakorlom ezt az ősi műfajt, a magyar nyelv páratlanul alkalmas arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, azonban valakit megbotránkoztathat a csúnya beszéd vagy gyerekek is olvashatják az oldalt. Valószínűleg egy bölcs, magas tudatszinten lévő (azt sem tudom, hogy ez mit jelent) valaki nem káromkodik, de én most még nem jutottam el oda és a mai magyar valóság(és talán mindenütt e csodás bolygón) bőven teremt alkalmat e műfaj alkalmazására.
5. Igazából nem publikálok, hanem mint mondottam egyfajta gyűjtőmunka ez, amit régóta terveztem, hogy az arra érdemes dolgokat, amiket mindenképpen a gyerekeimnek is megmutatnák és mindenkinek ajánlanák, egy helyre szeretném összegereblyézni. Kapcsolódó anyagok ajánlásait szívesen veszem és ha érdekesnek találom, szívesen felteszem-hozzáadom a gyűjteményhez.
süti beállítások módosítása