Az igazság nyomában

Bármiféle elmekontroll alól kiszabadulni akaróknak és nem akaróknak, félrevezetetteknek és azoknak akik nem tudják, hogy félre lettek vezetve. Figyelem! Amennyiben mereven ragaszkodsz egy világképhez, melyből hamis biztonságérzetet és életcélt meríthetsz akkor azonnal hagyd el az oldalt!

Utolsó kommentek

  • zatarra: @karalabe4: Remélem kezdjük mi magyarok is megérteni egyre többen a gondolatok fontosságát! Az emberiség és ezen belül nemzetünk különösképpen egy aljas korszak beteg, szenvedő gyermeke, aki amint r... (2012.04.22. 18:44) Programozd át magad!
  • karalabe4: Ez nagyon érdekes. Az epigenetika tudománya a génekhez kapcsolodó fehérjeláncok szerkezetét vizsgálja. Ezek generációk alatt szerzett tulajdonságok, hitrendszerektől függően módosulhatnak, ettől f... (2012.04.22. 08:26) Programozd át magad!
  • karalabe4: @zatarra: Úgy tudom, ő a magyarországi Fehér Sas Páholy vezetője. Megértem bizalmatlanságodat, főleg a Jt utáni tapasztalatból, bár még soha nem hallottam tőle, hogy ettől függne az emberek lelki ü... (2012.03.18. 20:45) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • karalabe4: @zatarra: Végre kiizzadtam magamból: eletazortoronyutan.blogspot.com/2012/03/okos-mezo.html (2012.03.18. 20:41) Az élő mátrix
  • zatarra: @karalabe4: Balogh Béla kihagyhatatlan, de mindent meg kell vizsgálni! Ki Ő, honnan jött, minek a tagja? Ő maga mondja, hogy valami Fehér sas páholy tagja. Csak nem szabadkőműves? Jó előadásai vanna... (2012.03.18. 19:48) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zatarra: @karalabe4: Remélem kezdjük mi magyarok is megérteni egyre többen a gondolatok fontosságát! Az emb... (2012.04.22. 18:44) Programozd át magad!
  • karalabe4: @zatarra: Úgy tudom, ő a magyarországi Fehér Sas Páholy vezetője. Megértem bizalmatlanságodat, fő... (2012.03.18. 20:45) A reinkarnáció egy tudományosan bizonyított tény
  • karalabe4: @zatarra: Végre kiizzadtam magamból: eletazortoronyutan.blogspot.com/2012/03/okos-mezo.html (2012.03.18. 20:41) Az élő mátrix
  • zatarra: @Toronyőr: 1. Nem értek egyet Kent Hovinddal, de mond figyelemreméltó dolgokat, egyszer mindenkit ... (2012.03.17. 00:46) George Carlin a vallásról
  • zatarra: @karalabe4: Így van! Csak desztillált vizet szabadna innunk(vagy ozmózisos víztisztítóval átszűrte... (2012.03.02. 17:28) A víz üzenetei

Linkblog

HTML

Hórusz szeme

2012.03.31. 16:29 | zatarra | Szólj hozzá!

Anno csodálkoztam, hogy egy "ismeretterjesztő" csatorna készít és/vagy lead egy ilyen filmsorozatot. Úgy látszik valamiféle okból túllépett az evolúciós-ősemberes beteg dogmán, amivel évtizedekig butította az emberiséget. A szent tehénként tisztelt darwini baromság úgy látszik minden szinten megdől, de azért mint mindig, minden információval legyünk szkeptikusak! Mindenesetre érdekesnek találtam és szeretettel ajánlom! Jó szórakozást és tudattágítást kívánok!

 

1. rész - A misztériumok iskolája

Az özönvíz előtti, atlantiszi civilizáció tudásának, bölcsességének ismerői, Naakal tudás iskolájának papjai, ismereteik és megfigyeléseik ismeretében rájöttek, hogy végső változás következik be, ami végső pusztulásba sodorja társadalmukat. Chiquitet Arelich Vomalites, főpapjuk vezetésével hajókat építettek és kelet felé kivándoroltak. A megmenekült csoport kiszállt hajóikból a Föld középpontján és úgy gondolták, hogy ki tudják tágítani az emberi tudatot azzal, ha piramis alakú építményeket emelnek, amelyek összegyűjtik és energiává alakítják a bolygó alapvető rezgéseit. Mikor Zep-Tepit, a teremtőt szólongatták látták, hogy egy nagy oázis emelkedik ki a vízből, az lett Egyiptom. A papok úgy gondolták, hogy emberiséget egy magasabb szint felé kell vezetni, hogy fejlődni tudjon az új korszakban és a spirituális élet felé elkötelezetté váljon. A világegyetem 25920 évet felölelő ciklusait a papok jól ismerték, ezek közül ez a korszak négy ciklust érintett a tizenkettőből. Külön szakaszokat szenteltek isten, az univerzum teremtése és az emberi tudat tanulmányozásának. Ezekben a szakaszokban az általuk Csakrának, elosztási központnak nevezett helyeken négy vallási központot hoztak létre, egyet minden szakaszban. Első szakaszban Annuban, az ikrek korában, ie. 6620-ban a szimmetria tiszteletére amit Atum-ra-nak szenteltek, a második szakaszban Menfisben a bika korszakában, ie. 4460-ban a világegyetem teremtésének, ez volt Ptah központja, a harmadik Hermopolisban épült, Thotnak szentelték és a természet tiszteletére alkották meg, a negyediket a kos korszakában, Thébában emelték ie.2300-ban és Amon-ra-nak szentelték az emberi tudat teremtése tiszteletére. Ezeken a helyeken adták át természettel, spiritualitással, csillagászattal és minden mással kapcsolatos ismereteiket az embereknek.

 

2. rész - Osiris, a reinkarnáció ura

Kik voltak a Hórusz-szem papjai, miért ők képviselték az igazi hatalmat? Milyen tudással rendelkeztek? Ez a rész ezt mutatja be olyan módon, hogy közben bejárhatjuk az ókori Egyiptom vallási központjait, templomait, megtudhatjuk, hogyan és milyen módszerekkel szereztek az örökölt tudás mellé további ismereteket a világegyetem, a természet, az ember és az emberi tudat közötti összefüggésekről, valamint ezeket hogyan adták át spirituálisan alacsonyabb szinten álló embereknek a fejlődés érdekében.

 

 

3. rész - A Szfinx

Az ember halhatatlan szuperlénnyé való emelkedése, a béke, szeretet megértése, az emberi lény fejlődésének ciklusai Egyiptom számára évezredeken átívelő békét és harmóniát teremtett. Ezért hozták létre a templomaikat, piramisaikat, és a Szfinxet is. Közben megemlítésre kerül Szolon és az egyiptomi papság által akkoriban őrzött, ősi feljegyzések, amelyek Atlantiszról szóltak. A papok az onnan hozott tudással alkották meg a rendkívüli építményt, a Szfinxet, ami a Zep Tepi idejében emelt, a bolygó legrégebbi és legnagyobb időmérője.

 

 

4. rész - Az élet virága

Egyiptom több ezer évet megélt, komoly technikai tudással rendelkező, magasan fejlett spirituális társadalmán keresztül megismerhetjük hogyan kapcsolódnak a természet törvényei ezen, régen elfeledett társadalom tagjainak a valóságról alkotott elképzelésein. Ebben a részben is felvetődik az építészeti, mértani, filozófiai, csillagászati tudásuk, gondolkodásmódjuk, ami az isten helyett, több hibás fordításból adódóan, nem az istenen, az isten által véghezvitt teremtésen, hanem az isteni elven, vagy az isteni elv alapján az emberi teremtésen alapulnak.

 

 

5. rész - Szakkara a kristálykomplexum

Bemutatja, hogy hogyan működött a csodálatos Szakkara építményrendszere; mire használták, hogyan vájták, faragták ki azt az egy millió tonnányi követ melyből építették. Miért halmoztak fel az építményrendszer alsó kamráiban több ezer alabástrom edényt? Ezek megértéséhez először tudnunk kell ki volt Imhotep; milyen, az ősök által átörökített tudással rendelkezett. Ebben a történetben komoly összefüggéseket fedezhetünk fel a létező nagy vallások gyökereivel kapcsolatban; megtudhatjuk azt, amiről ezen vallások „jeles” képviselői hallgatnak.  Láthatjuk, hogy a nagy vallások honnan letettek elferdítve, kik állnak az ilyen és hasonló elhallgatások és elferdítések, szándékos félremagyarázások és hazugságok mögött.

 

 

6. rész - Szakkara a kvantumgépezet

Az Imhotep által tervezett Szakkara építményeit, építésének menetét, működését, az anyagok mozgatását ismerhetjük meg. Szakkara részecskegyorsító energiát, elektromágneses mezőt és olyan hangokat hozott létre, amely termelte és befogta az energiát, amivel a Hórusz szem tanítványai magasabb frekvenciára hangolódtak, és így tudatukat a valóság magasabb dimenzióiba emelték.

 

7. rész - Dendera, a csillagászat hajnala

A egyiptomi kultúra templomok körül koncentrálódott. E templomokat gondosan kiválasztott helyszíneken építették fel a Nílus mentén. Az egyiptomi papok szerint az univerzum minden formájának, amely tágul, szüksége van térre hogy együtt fejlődhessen az idővel. A templomok voltak azok a terek amelyek lehetővé tették az egyiptomi kultúra fejlődését. Minden templom más és más tanokat terjesztett, az volt a rendeltetésük, hogy közvetítsék a társadalomnak a fundamentális elveket és igazságokat. Minden templom egyfajta szervezettként működött, ahol különböző vallási irányzatokat tanítottak és terjesztettek. Így képzelték el Isten házait.

 

8. rész - Edfu, a megértés útja

A Hórusz szem misztérium iskola papjai által irányított egyiptomi társadalom arra az alapvető hitre épült, hogy az ember többször újjászületik s egy fejlődési folyamaton keresztül haladva az állati léttől eljut a bölcsességhez és a halhatatlansághoz.
Ezt a fejlődési folyamatot, melynek hét állomása van, a megszerzett tudás, a rezgési frekvencia és annak az életenergiának a mennyisége határozza meg, amennyit az ember képes feldolgozni.

 

9. rész - Kom Ombo, a szabadság kapuja

Egy isten hívő volt-e az ókori Egyiptom társadalma? A Hórusz szem misztérium iskola papjai, Hrj-Habetek életébe, az általuk kiszemelt utódok képzésébe, tanításába, próbáiba enged betekintést a film. Részletesen elmagyarázza, hogy mi a megértés, béke, boldogság magasabb szintje, hogyan válhattak ezek az emberek a kiképzések során a tudás mestereivé.

 

10. rész - Philae: A női alkotórész

A Hórusz szem papjai tanításai szerint az egyetlen istennek, aki mindenütt jelen van, van egy férfi alkotórésze, ami a bölcsesség és az abszolút tudás, valamint egy női alkotórésze, ami a homogén, végtelen szeretettel telített anyag. Mi, vagy ki volt Atum és Nun? Megismerhetjük az egyetlen isten több alakját, energiáit, megjelenését és az alapvető erőket. A film végére megérthetjük, hogy az ókori Egyiptom istenségei egyetlen isteni gondolat, tevékenység, valamint több, különböző megjelenési formáiban testesültek meg.

Címkék: vallás teremtés csillagászat hit energia ember építészet reinkarnáció tudatosság piramis spiritualitás dimenziók misztérium archeológia Isten Egyiptom megalit

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredjetek.blog.hu/api/trackback/id/tr694352054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása